Everything DiSC® bidrager hver dag til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive i kommunikationssammenhænge. Everything DiSC er dansk valideret og rapportens indhold holdes således op imod en dansk normgruppe. Everything DiSC anvendes i dag af HR-professionelle, ledere, trænere og konsulenter i hele verden.

DiSC er…

DiSC er et af verdens mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer og bruges med succes verden over i både store og små organisationer til at arbejde målrettet med rekruttering, ledelse, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation. Dvs. de områder der ofte handler om menneskelige og professionelle relationer. Der findes mange forskellige udgaver af DiSC og du er muligvis allerede stødt på forskellige måder at stave ordet på (DISK, DISC). Den version vi bruger hos Organisationskonsulent.dk er Everything DiSC fra Discover.dk og udgør den nyeste generation DiSC-værktøjer på markedet.

Mikael Elkan
Mikael Elkan er certificeret i Everything DiSC. Han vejleder om brugen af DiSC og gennemfører test og samtaler i forbindelse med udvikling, konflikter, samarbejde og rekruttering.

Udbytte

At forstå sine egne og andres adfærdspræferencer kan være yderst værdifuldt for jeres evne til at opnå succes – og det udgør fundamentet i Everything DiSC. Når man først har lært om egen adfærd og erkendt og accepteret, hvordan den påvirker andre, kan man begynde at forholde sig til, om ens adfærd er effektiv og hensigtsmæssig i forhold til situationen og relationer, og på baggrund af dette, arbejde strategisk med at udvikle sit adfærdsrepertoire.

Fordelen ved at bruge Everything DiSC som organisationsudviklingsværktøj er, at det er enkelt, intuitivt og let at implementere, uanset størrelsen og kompleksitetsgraden af organisationen. DiSC-modellen tilbyder en forståelsesramme, der, uden at sætte folk i bås og kasser, giver både ledere og medarbejdere mulighed for ved hjælp af enkle greb at koordinere forskellige behov for kommunikation, motivation, samarbejde og ledelse. Ved at bruge Everything DiSC opbygger I sammen en fælles forståelsesramme og et fælles sprog om adfærd, som udover øget selvindsigt for den enkelte medarbejder giver et solidt fundament for at arbejde målrettet med udvikling af organisationen.

DiSC kan bruges til…

Salgs- og kommunikationstræning

Kend din salgsstil og forstå dine kunders behov og købsmotiver. Hvad er dine styrker og udfordringer som sælger og kommunikator, og hvordan tilpasser du bedst din stil til modtagerens DiSC-profil?

Ledelse

Kend din ledelsesstil og lær at tilpasse din ledelse til situationen og dine medarbejderes behov. Hvilke lederkompetencer understøtter din DiSC-profil, og hvilke ledelsesopgaver har du sværest ved at løfte tilfredsstillende?

Relationer og samarbejde i teams

Everything DiSC er skabt til relationer og samarbejde, værktøjets intuitive opbygning gør det let og effektivt at anvende i hverdagen. Hvad er dit særligt værdifulde bidrag til organisationen i kraft af din DiSC-profil, og hvad er dine faldgruber og blinde vinkler, hvor du har brug for støtte eller udvikling? Det er muligt med Everything DiSC at lave individuelle profiler og 1:1-samtaler, eller få lavet teamprofiler og rådgive og coache hele teamet på samme tid.

Rekruttering

Everything DiSC målretter dit rekrutteringsarbejde i forhold til at stille skarpt på kandidatens adfærdsbehov. Hvordan vil forskellige profiler håndtere en opgave, samarbejde med andre og bidrage til organisationens udvikling?

Bestil DiSC-profil eller få mere at vide

Bestil din DiSC-profil i dag og bliv klogere på dig selv og hvordan du kan kommunikere med dine omgivelser eller kontakt Mikael Elkan, som er certificeret i DiSC, for at høre mere om DiSC, og hvad DiSC kan bruges til:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xS6_oLXqwRQ[/embedyt]