Grafisk facilitering
Jimi Holsterbro – perfekt med en pen i hånden. Få et spark i mødeformen og oplev grafisk facilitering.

Jimi Holstebro  arbejder med at forene grafisk facilitering og konkrete projekt- proces- og ledelsesopgaver. Han visualiserer strategier og visioner.

Han er uddannet grafisk facilitator, leder og proceskonsulent – og så er han også uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi. Derfor ved han, hvad der rent æstetisk virker, når der skal tegnes.

Derudover har Jimi 10 års ledelseserfaring, og han er i gang med at tage en master i professionel kommunikation på Roskilde Universitet med fokus på visuel kommunikation (2016).

Jimi Holstebro har masser af erfaring som grafisk facilitator. Han har blandt andet lavet tegnede referater af tredages konferencer, designet massevis af workshops, og han har formået at formidle en kommunal forvaltnings nye strategi grafisk. Han ved, hvad der virker visuelt.

Uanset om han forbereder galleriudstillinger eller er på arbejde i en virksomhed, så er der en klar inspiration fra de tegneserier han har læst siden han var barn. Den barnlige fascination er langt fra død, men den er nu suppleret af et bevidst arbejde med det tegneserieformen kan. Der er mere tid, langt større råderum og, vigtigst, mulighed for at pirre beskuerens fantasi.

Det rigtigt fascinerende ved tegninger er det, der sker imellem dem.
Det arbejder jeg bevidst med.

Brug Jimi Holstebros evner og erfaring når:

  • I ønsker facilitering af processer og workshops
  • I ønsker et tydeligt, visuelt produkt, der beskriver vision, strategi, mål m.m.

Kontakt Jimi Holstebro