Mød vores konsulenter

Vi forbedrer, træner og udvikler organisationer, der står i forandringer, udvikling, innovation eller blot ønsker at blive bedre til det I allerede gør. Vi gør en vedvarende forskel.

Kontakt os for direkte referencer og cases.

Kåre LBK

Kåre hjælper med strategier, visioner og public relations. Han er certificeret i LEGO Serious Play, som bruges til at visualisere det stragiske arbejde. Det er en sjov, konkret og nem metode til at arbejde med udvikling og strategier for organisationer.

Kaare LBK – Public affairs, public relations og Strategic relations. Strategisk arbejde og processer med LEGO Serious Play.

Mød Kåre Kristiansen

Michael Christiansen arrangerer faglige konferencer  – primært til medlemsorganisationer. Hans fokus er konferencer og større arrangementer, hvor organisationen har brug for et kompetenceløft og bedre viden.

Michael Christiansen – konferencer, arrangementer, medlemsorganisationer.

Mød Michael Christiansen

Mikael Elkan

Mikael Elkan har mange års erfaring som konsulent, projektleder og rådgiver. Med en baggrund som Cand.mag. i dansk og kommunikation er kommunikation, ledelse og organisationer et godt afsæt. Mikael er uddannet Coach og Konfliktmægler samt projektleder. Mikael Elkan underviser i projektledelse som associeret konsulent hos Mannaz A/S, og han ansvarlig for organisationskonsulent.dk.

Mikael Elkan – interne processer, effektive møder, MUS, coaching og karriere, konfliktmægling, facilitering, workshops og kommunikation. Rådgivning om digitalisering, implementering og forandringsprocesser inden for IT-projekter.

Mød Mikael Elkan

Grafisk facilitering

Jimi Holstebro har masser af erfaring som grafisk facilitator. Han har blandt andet lavet tegnede referater af tredages konferencer, designet massevis af workshops, og han har formået at formidle en kommunal forvaltnings nye strategi grafisk. Han ved, hvad der virker visuelt. Grafisk facilitering er en effektiv metode til at gøre noget komplekst simpelt og visuelt. Hvis det kan tegnes, kan det forstås.

Jimi Holstebro – visuel mødefacilitering og visuelle referater.

Mød Jimi Holstebro

Marie Møller Simonsen

Maria Simonsen har arbejdet i mange år med rekruttering og ansættelser. Hun har en bred ekspertise og kan stille de spørgsmål, der gør, at I får valgt den rigtige medarbejder. Maria er til dagligt CEO i Connect People.

Maria Simonsen – Rekruttering, rådgivning om ansættelser, kontrakter, juridiske spørgsmål

Lasse Piester- Stolpe

Lasse Stolpe har mere end 15 års erfaring med salg, opbygning af salgsafdelinger og salgstræning. Med erfaringer fra Temp-Team, Mannaz m.fl. og som underviser er Lasse Stolpe den der kan leverer processer, erfaring og ekspertise til jeres organisation og styrke salget.

Lasse Stolpe – Salgstræning, salgscoaching, opbygning af salgsorganisation.

Løst opgaver for…

Finansforbundet, Social Pædagogerne, PwC, Gentofte Kommune, Røde Kors, Københavns Kommune, TDC, Ældresagen, FOA, Region H, Region Hovedstadens Apotek, PROSA, Kforum, Center for Kliniske Retningslinjer, Jutlands Jets, HK, HK/LAK, Ungdommens Røde Kors, Røde Kors, Cocio, Arriva, Eli Lilly, 3F, Aros kurser, BUPL, Center for Ledelse, Dansk IT, DME, DTU, Fuldkorn, Food from Denmark, Greve Kommune, Erhvervs- og Byggestyrelsen, Gladsaxe Kommune, IKEA, InterFood, ITC, KL, Novo Nordisk, PUC, Qualityworld, Statens Seruminstitut, Steuch+Co, TeleConsult, Utzon-Krefeld, Undervisningsministeriet, Region Sjælland m.fl.

 

Leverer ydelser til…

Mannaz A/S – undervisning i projektledelse, ledelse og konsulentopgaver • ZenIT – projektledelse • Trivium – processer med LEGO Serious Play

Samarbejdspartnere

Resonans Kommunikation, Reference: Pelle Carlo Nilsson – eksperter i intern kommunikation og ledelse • Project Governance, Reference: Hans Arnbjerg – eksperter i PMO og projektledelse • Bjerg K, Reference: Kresten Bjerg – eksperter i kampagner, sprog og kommunikation.