Kåre LBK
Kåre LBK – udvikling af strategier og visioner. Certificeret i LEGO Serious Play, som er et anerkendt og afprøvet værktøj til at udvikle organisationer.

Uddannelse: cand.scient.pol fra Institut for Statskundskab på Københavns Universitet.

Har igennem de seneste 10 år bl.a. arbejdet i Dansk Industri, som seniorrådgiver i Public Affairs og Public Relations i Advice A/S, Public Affairs Manager i Dansk Design Center og chefrådgiver i Bindslev AS.

Jeg valgte at starte som selvstændig konsulent ud fra en drøm om at arbejde med at gøre tingene lidt mere enkle og øge evnen til at eksekvere hos kunderne.

Rådgiver særligt om politisk interessevaretagelse, kommunikation og strategi og har derudover en stor erfaring som facilitator af processer af forskellige karakter.

Kåre er certificeret facilitator i LEGO SERIOUS PLAY.

Helt konkret baserer metoden sig på, at man lærer mere effektivt ved at bruge sine hænder, når man skal skabe noget nyt. Når man bruger sine hænder opnår man samtidig et intensiveret læringsforløb, der på mange områder er meget bedre, end traditionelle workshop-metoder.

LEGO SERIOUS PLAY er en særlig måde at arbejde/lege på. Metoden er meget anerkendt og har været brugt af store virksomheder som både DONG og Novo Nordisk igennem en årrække.