Styrker organisationen indefra

Processer Facilitering Workshops

Vi er gode til at lave skræddersyede workshops til at udvikle strategi, visioner eller tænke nyt. Vi laver processer – kreative, beslutnings, ledelses – og er dygtige facilitatorer til stormøder, konferencer m.m.

Coaching Konfliktløsning Ledelse

Vi coacher (oftest) ledere, hjælper med at løse konflikter mellem personer eller grupper (fx kommune vs. bydel eller projektleder vs konsulent), vi laver forløb til udvikling af ledere og .

HR Karriere Udvikling Kurser MUS

Vi laver karriereforløb og taler udvikling med ledere og for organisationen. Vi laver pakker med klippekort til kursusforløb for virksomheder, fx i projektledelse (PL1-PL4 eller PMO) eller ledelse.  Vi laver koncepter og udvikler MU-Samtaler for virksomheder – vi faktisk eksperter i MUS og kompetenceudvikling. Små og Mellemstore virksomheder kan få stor glæde af vores abonnement på HR-ydelser.

Rådgivning om valg af IT-systemer

Hvor it-folk oftest tænker teknisk, så tænker vi implementering, arbejdsgange og organisation. Vi hjælper med at vælge it-systemer eller overgange til digitalisering af arbejdsgange, processer m.m.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer

Kåre Kristiansen er en af os, der hjælper jer med at styre sikkert i mål.
Jesper Christiansen bor i Schweiz og arbejder som coach for ledere i det meste af Europa
Coaching handler som regel om at stille spørgsmål. Vores tilgang har fokus på motivation, definere mål, succes og komme i gang nu. Udgangspunktet er underordnet - om du helst vil lave om på andre, dig selv eller dine omgivelser.